Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Супутникова «Ера» у форматі Vision Radio вийде в листопаді 2012 року


    3 февраля 2012 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Супутниковий канал «Ера» вийде в ефір тестовому режимі у форматі vision radio у листопаді 2012 року. Про це сказав генеральний директор телекомпанії «Ера» Ігор Лоташевський в інтерв'ю «Телекритиці», яке незабаром буде опубліковане.



    За словами Ігоря Лоташевського, vision radio по реалізації дуже складний формат, аналогів якому на сьогоднішній день в Україні немає. «У світі дуже мало таких проектів, ми революціонери. А у повному обсязі плануємо вийти через 18 місяців. Тобто, виходимо в листопаді у тестовому режимі, а наступної весни, приблизно у квітні-травні, запрацюємо на повну силу. Водночас ми не припиняємо мовлення разом з Першим національним», - зазначив пан Лоташевський. Планується, що новий канал буде розповсюджуватися і в кабельних мережах.



    Як повідомив гендиректор, приміщення під канал знаходиться поблизу радіо «Ери». Зараз там ведуться проектні роботи, підшуковується обладнання тощо.



    Щодо наповнення нового супутникового каналу Ігор Лоташевський сказав, що буде об'єднуватися контент радіо і телекомпанії «Ера». «Проектів у нас буде чимало. Загальна концепція - vision radio інформаційного спрямування. Ми робимо універсальну студію, аналогів якій в Україні немає. В ній зніматимемо цікаві програми, ток-шоу власного виробництва», - розповів він.



    Серед майбутніх конкурентів Лоташевський назвав 5 канал, NewsOne, телеканал «24». «Але завдяки співпраці радіо і телекомпанії «Ера» у нас конкурентів не буде, - запевняє гендиректор. - Це буде унікальний формат, який не представлений в Україні. Тому більше нашими конкурентами будуть західні супутникові канали: польські, німецькі, іспанські такого ж формату. Росіяни намагалися зробити, але у них не вийшло».



    Нагадаємо, Ігор Лоташевський 21 січня 2012 року очолив телекомпанію «Ера».

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.