Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Керівник ZIK підозрює владу у спробі натиснути на канал


    31 января 2012 | Новости / Телевидение | Добавил: Елена Ленова
    Генеральний продюсер телеканалу ZIK Дмитро Добродомов розцінює цікавість Львівської обласної прокуратури до каналу як «можливий елемент тиску». Про це він повідомив у коментарі «Телекритиці» у відповідь на повідомлення сайту газети «Експрес» про можливий невихід в ефір ZIK 31 січня через виклик технічного керівництва каналу до прокуратури.

    У коментарі «Телекритиці» пан Добродомов спростував інформацію про можливий невихід каналу і уточнив, що до прокуратури був викликаний технічний директор Львівської ОДТРК.

    «Наскільки мені відомо, там йшла мова про використання ОДТРК ефірної апаратної, яка належить телеканалу ZIK. У прокуратурі цікавились умовами орендних договорів та іншими юридичними моментами між ОДТРК та ZIK, - сказав Дмитро Добродомов. За його словами, його насторожує, що півроку тому обласна прокуратура вже цікавилась цими питаннями: «Вона опитувала не лише ОДТРК, але і нашого виконавчого директора. І тоді не знайшли ніяких приводів для реагувань. Про свої мотиви прокуратура нам поки що не повідомила».

    Дмитро Добродомов зазначив, що на ZIK минулого тижня вийшов резонансний випуск програми «Хто тут живе» про заступника Львівського губернатора Володимира Губицького.

    «До мене надходить інформація, що Львівська обласна державна адміністрація дала завдання приватній юридичній фірмі знайти будь-які способи, як нас юридично усунути з ефіру на ОДТРК. Це при тому, що у нас є всі документи і договори, тому жодних підстав до невиходу у нас немає. Однак доказів у мене немає. - сказав він. - Зрозуміло одне: почався виборчий процес. Губернатору не подобається ні «Експрес», ні ZIK. Я не можу сказати, що це тиск. Але є підозра, що таким чином на нас будуть намагатись тиснути».

    «Телекритика» намагається отримати коментар у прокуратурі Львівської області.

    Источник: telekritika.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.