Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Керівника «Центрального телебачення» звільнили через тиск Кремля?


    26 января 2012 | Новости / Телевидение | Добавил: Елена Ленова
    Керівник дирекції праймового мовлення російського телеканалу НТВ Микола Картозія, продюсер і керівник інформаційного шоу «Центральне телебачення», залишає канал. Про це пише російська газета «Коммерсанъ».

    Офіційне формулювання - «за згодою сторін». Сам Микола Картозія і генеральний директор НТВ Володимир Кулістіков не пояснюють реальних причин звільнення.

    За інформацією «Коммерсанта», Миколі Картозії довелося піти через програму «Центральне телебачення». «"Центральне телебачення" викликало багато нарікань у Кремлі, потрібна була жертва», - повідомило газеті джерело. У цьому праймовому інформаційному шоу, яке стартувало два роки тому, регулярно звучала критика влади, а також піднімалися теми, які замовчувалися в ефірі російського телебачення: наприклад, про Михайла Ходорковського, про мітинги на Болотній площі і проспекті Сахарова.

    Ведучий програми «Центральне телебачення» Вадим Такменьов на запитання про майбутнє проекту сказав, що «ніхто не знає, що буде далі». «Поки програма збирається виходити в ефір після тривалої відпустки 29 січня», - зазначив він. Генеральний директор НТВ Володимир Кулістіков запевнив, що проекти, які виходили в рамках дирекції праймового мовлення, включно із «Центральним телебаченням», продовжать своє існування в ефірі НТВ.

    Микола Картозія прийшов на НТВ у 2001 році на посаду шеф-редактора тележурналу «Намедни», часто виступав у ролі співавтора Леоніда Парфьонова. У 2006 році очолив дирекцію праймового мовлення на каналі, багато в чому виконував функції генерального продюсера. Він керував такими проектами, як «Максимум», «Російські сенсації», «Моя сповідь», «Професія - репортер», «НТВшники», «Центральне телебачення».

    Источник: telekritika.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.