Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Нацрада оголошує повторний конкурс в МХ-5 на 169 частот


    25 января 2012 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Національна рада з питань телебачення і радіомовлення оголошує конкурс на 169 вільних місць у мультиплексі МХ-5 для територіальної категорії мовлення «регіональне та місцеве». Рішення про оголошення конкурсу регулятор прийняв на засіданні 25 січня, невдовзі воно буде опубліковане в газеті «Голос України».

    Орієнтовний граничний термін підбиття підсумків - 2 червня 2012 року.

    За словами заступника голови Нацради Лариси Мудрак, конкурсні умови не відрізняються від торішніх. Зокрема, вимоги до програмної концепції: рекомендовано розміщення соціально-важливих, дитячих програм, відсутність ретрансляції, проведення рекламної кампанії про забезпечення населення сет-топ-боксами. Вимоги до організаційно-технічних зобов'язань: самостійна доставка сигналу до станції мультиплексування, участь в інформаційній кампанії з цифровізації.

    Національна рада вирішила відмовитися від ідеї про розподіл однієї частоти між кількома мовниками. «Це призвело б до технічних проблем для провайдера з доставки сигналу», - пояснив на брифінгу голова регуляторного органу Володимир Манжосов. «Телебачення давно відмовилося від такої практики, адже компанії не могли знайти спільну мову на одному каналі, не могли погодити сітку і це тільки шкодило глядачеві», - додав член Нацради Микола Фартушний.

    Нагадаємо, після проведеного в серпні 2011 року конкурсу на місця в мультиплексах МХ-1, -2, -3, -5 залишилися без переможців 169 місць у МХ-5 для регіональних і місцевих мовників.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.