Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Euronews та ABC News спільно висвітлюватимуть вибори


    21 января 2012 | Телевидение / На украинском языке / Мир | Добавил: Ольга Кравцова
    Euronews та ABC News уклали угоду про співпрацю у виробництві новин і програм, повідомляє інформагентство APN News.


    В першу чергу, партнерство має забезпечити обмін інформуванням щодо перебігу виборів у Сполучених Штатах, Франції, Німеччині, Італії та Росії.


    Згідно до умов контакту, кореспонденти і ведучий ABC News Якір Крістіан Аманпур на постійній основі готуватимуть для європейського партнера серії інтерв`ю, в яких аналізуватиметься політична ситуація та події в США. У свою чергу, Euronews говуватиме для ABC News міжнародні новини, висвітлюватиме європейські події і подаватиме ексклюзивні матеріали щодо виборів у Європі.


    В межах співпраці Euronews також користуватиметься ресурсами новинного сервісу ABC NewsOne, що має бюро у Чикаго, Лос Анджелесі, Нью-Йорку, Вашингтоні. Таким чином європейські журналісти отримають доступ до значної бази відеоматеріалів із США.


    Також, як повідомляє APN News, Euronews незабаром планує відкрити постійно діючий офіс у Вашингтоні. Укладена угода є «частиною міжнародної стратегії розширення Euronews у виробництві унікального і ексклюзивного контенту».


    «Співпраця Euronews та ABC є ідеальним варіантом для ЗМІ за для висвітлення поточних новин порядку денного по обидва боки Атлантики. Це співробітництво забезпечить максимальне виробництво найсвіжіших новин, цінного інформування і ексклюзивного контенту для ефіру та інтернету, - сказав директор редакції Euronews Лучіан Сарбу. - Широкий спектр думок із Європи та Сполучених Штатів привнесе глобальне і глибоке розуміння того, що поставлено на карту в 2012 році в економічній, соціальній та і політичній сфері».

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.