Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Продакшн «України» очолив Деніель Бербрідж


    17 января 2012 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Деніель Бербрідж, громадянин Великобританії, обійняв посаду директора продакшн-компанії «Теле Про» - виробника контенту для медіагрупи «Україна». Про це повідомляє прес-служба ТОВ «Медіа група Україна».



    Як зазначається, Деніель Бербрідж має більше 15 років досвіду управління виробництвом телепродуктів, а також досвіду роботи продюсером і програмним директором, зокрема в таких компаніях, як Channel 4, BBC, TNT Network, RDF Media, Mentorn and Redback Films та інших. Крім того, він спеціалізувався у виробництві й адаптації телевізійних форматних програм в різноманітних жанрах для Channel 4 Television, BBC, ITV ABC. Також має успішний досвід роботи в російській телемережі ТНТ протягом двох років.



    Під час роботи в Росії пан Бербрідж адаптував такі формати, як Would Like To Meet, The Block, Robot Baby, Intuition. Деніель Бербрідж неодноразово був номінований на отримання нагороди Британської академії кіно і телебачення як продюсер проектів.



    «Наша медіагрупа будує дуже амбіційні плани на майбутнє. А глядач, як відомо, голосує пультом. На сучасному телевізійному ринку відчувається дефіцит якісного національного контенту. Ми сподіваємось, що знання, досвід і талант Деніеля як керівника продакшн-компанії "Теле Про" будуть сприяти впровадженню нових стандартів і європейських підходів до телевиробництва», - Федір Огарков, генеральний директор ТОВ «Медіа група Україна».



    Раніше вже оприлюднювалася неофіційна інформація про можливе призначення Дена Бербріджа керівником «Теле Про».



    «Теле Про» - продакшн-компанія, створена в групі «Україна» у 2011 році, спеціалізується на власному виробництві й адаптації телевізійних форматів. Здійснювала пост-шоу «Заміж за сина» і проект «Оголена красуня» для каналу «Україна».

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.