Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Сіті» перезапускається та скорочує понад 50% штату


    16 января 2012 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Група компаній «1+1» планує перезапустити телеканал «Сіті» та скоротити понад 50% штатних співробітників. Віталій Докаленко залишає посаду генерального директора каналу. Про це повідомляє прес-служба групи.



    Як уточнили «Телекритиці» в прес-службі, «Сіті» перестане бути міським і регіональним каналом і має намір розширити тематику й аудиторію. Канал орієнтуватиметься на сімейну аудиторію.



    У найближчі місяці канал працюватиме у звичному режимі, а оновлення вийдуть в ефір у другому кварталі 2012 року. У перехідний період «Сіті» транслюватиме традиційні лінійки - кулінарні та розважальні шоу, анімацію та серіали.



    Також у групі компаній «1+1» наразі обговорюється питання зміни назви каналу «Сіті».



    «Ми зацікавлені у тому, щоб зробити всі канали групи успішними бізнес-проектами, які цікаві різним аудиторіям. Керівництво групи прийняло рішення розширити мовлення каналу "Сіті" та кардинально оновити програмну концепцію, - наголошує генеральний директор групи Олександр Ткаченко. - Ми вважаємо, що нова концепція відмінно доповнить існуючу лінійку каналів групи та приверне нову цікаву для рекламодавців аудиторію».



    У зв'язку із цими перетвореннями відбудуться «радикальні зміни організаційної структури», у рамках яких планується скорочення понад 50% штатних співробітників. З яких саме посад будуть скорочені люди, у прес-службі не повідомили, однак зазначили, що це вирішуватиметься сьогодні, 16 січня, на зборах трудового колективу.



    У групі «1+1» наголошують, що всі скорочення проводитимуться з попереднім повідомленням та виплатою грошової компенсації відповідно до трудового законодавства.



    Віталій Докаленко залишає посаду генерального директора каналу «Сіті» й очолить нову продакшн-компанію групи. Оскільки, за інформацією прес-служби, виробництво якісного контенту є пріоритетним завданням для групи. Хто буде новим керівником «Сіті» - у прес-службі обіцяють повідомити згодом.



    Нагадаємо, «Сіті» розпочав мовлення в грудні 2006 року. Телеканал виник на базі «Гравісу», заснованого у 1995 році. Спершу мав статус міського, а згодом регіонального мовника.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.