Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Мінські кабельники вимкнули Euronews


    4 января 2012 | Телевидение / На украинском языке / ex-СССР | Добавил: Ольга Кравцова
    Найбільший оператор кабельного телебачення Мінська (550 тис. абонентів) ВАТ «Мінські телевізійні інформаційні системи» (МТІС) з 1 січня 2012 року припинив ретрансляцію телеканалу Euronews. Про це повідомляє білоруське «Радіо Свобода».



    Замість нього абонентами надали доступ до каналу «НТВ + Кіно плюс». При цьому абоненти супутникового телебачення, а також інших кабельних операторів (наприклад, «Космос-ТБ») поки мають змогу дивитися Euronews.



    У компанії відключення пояснили тим, що російські правовласники Euronews підняли ціну. Наразі МТІС веде перемовини з приводу відновлення ретрансляції. «Усе проясниться до лютого, можливо, трохи раніше», - пообіцяли в компанії.



    У МТІС також зазначили, що Euronews був одним з найбільш популярних у пакеті мовлення. За словами незалежного телеаналітика Леоніда Мідліна, Euronews у Білорусі є рейтинговим інформаційним телеканалом, його аудиторія доходить до 15%. Він також назвав цей канал «віконцем у світ», єдиним каналом, який об'єктивно подавав міжнародні, а часом і європейські новини.



    На думку експерта, причина вимкнення Euronews у кабельній мережі може лежати не лише у фінансовій, а й у політичній площині.



    Як нагадує «Радіо Свобода», президент Білорусі Олександр Лукашенко досить різко поставився до висвітлення телеканалом Euronews подій «арабської весни». 21 квітня минулого року, виступаючи зі щорічним посланням, він сказав: «Візьмімо Euronews, які всі ми дивимося. І ось цей засіб масової інформації - це зброя в руках цих ось бандитів».



    Як повідомляла «Телекритика з 1 січня 2012 року найбільший український кабельний провайдер компанія «Воля» припинила надавати своїм абонентам доступ до телеканалів Eurosport і Eurosport 2. «Воля» це пояснила закінченням строку договору з правовласником та зростанням ліцензійних відрахувань. У свою чергу Eurosport спростував, що строк дії договору скінчився і що він «категорично наполягав на суттєвому збільшенні вартості ліцензійних відрахувань» та подав до суду на «Волю».

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.