Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Інтер» купив серіал StarMedia «Справа гастроному №1»


    31 декабря 2011 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Канал «Інтер» купив серіал кінокомпанії StarMedia «Справа гастроному №1» і розпочинає його показ з 9 січня. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

    Картина виходитиме о 20:30 з понеділка по четвер по дві серії.

    За жанром «Справа гастроному №1» (інша назва - «Полювання на Беркута») це історична драма. Режисер - Сергій Ашкеназі, сценарій - Владислава Романова, Євгена Латія, Сергія Ашкеназі, продюсери - Віталій Бордачев, Владислав Ряшин, Андрій Анохін.

    Серіал розповідає про трагічну долю директора «гастроному № 1» (нині - «Елисеевский»). Прототипом героя Георгія Беркутова (Сергій Маковецький) послужив реальний директор магазину - Юрій Соколов: «Московський "гастроном № 1" називали оазисом в пустелі продовольчої СРСР. Він справно забезпечував добірними делікатесами партійну верхівку і творчу, наукову, військову еліту країни. Однак, як з'ясувало слідство, через руки директора гастроному проходили величезні хабарі, якими він ділився з сильними світу цього. Вирок вразив своєю суворістю. Засідання Колегії з кримінальних справ Верховного Суду України у справі Соколова та інших «матеріально відповідальних осіб гастроному № 1» проходило за закритими дверима. Юрій Соколов 11 листопада 1984 був засуджений до вищої міри покарання - розстрілу з конфіскацією майна», - йдеться в анотації до фільму.

    Для зйомок серіалу був спеціально побудований інтер'єр торгового залу «Гастроному № 1», відтворені продукти того часу у великій кількості. «Справа гастроному № 1» - один з найбільш масштабних і дорогих проектів.



    Раніше ТК повідомляла, що серіалом «Справа гастроному №1» зацікавилися канали «Інтер», «1+1» «Україна».

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.