Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Eurosport подав до суду на «Волю»


    30 декабря 2011 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Компанія Eurosport подала до суду позов проти компанії «Воля», яка з 1 січня 2012 року припиняє надавати своїм абонентам доступ до телеканалів Eurosport і Eurosport 2. Про це «Телекритику» повідомили представники Eurosport.



    Eurosport спростовує, що строк дії договору скінчився і що він «категорично наполягав на суттєвому збільшенні вартості ліцензійних відрахувань», як заявляла «Воля». «Воля» пояснювала припинення трансляції закінченням строку договору з правовласником та зростанням ліцензійних відрахувань.



    Eurosport інформує, що між телеканалом та «Волею» діє договір, підписаний на початку 2011 року, який є чинним до кінця 2013 року. «Завдяки даному договору "Воля" отримала фінансово вигідні умови співпраці, у тому числі й нижчу вартість ліцензійних відрахувань з кожного абонента», - заявляють у компанії. При цьому, як уточнили «Телекритиці» в Eurosport, чинний контракт, підписаний з «Волею», не передбачає перегляду ліцензійних відрахувань.



    «Ми не віримо, що абоненти "Волі" мали реальну можливість скористатися перевагами цих домовленостей, і спростовуємо заяви "Волі" на кшталт того, що термін нашого договору закінчився і що ми як правовласники "категорично наполягали на суттєвому збільшенні вартості ліцензійних відрахувань"», - йдеться в повідомленні Eurosport.



    Зважаючи на наближення важливих спортивних подій 2012 року, Eurosport вживатиме всіх можливих заходів, включно з юридичними, аби забезпечити трансляцію своїх телеканалів «Волею». «Eurosport уже подав позов проти "Волі" і захищатиме законні права в суді», - повідомили «Телекритиці» в компанії.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.