Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Олега Дейнеку відсторонили від програми «Гроші»


    23 декабря 2011 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Ведучий Олег Дейнека тимчасово відсторонений від ведення програми «Гроші». Про це пише сайт «Медіаняня».



    За інформацією видання, сюжет Олега Дейнеки про голову Хмельницької обласної державної адміністрації Василя Ядуху канал не пускав в ефір. Олег Дейнека це підтвердив.



    Сьогодні, 23 грудня, надійшла відповідь від редакційної групи програми «Гроші». У ній сказано, що ведучого відсторонили на час службового розслідування.



    «Програма «Гроші» приділила багато уваги діяльності Хмельницького обласного голови. Два сюжети і кілька інформаційних начиток, в результаті чого Василь Ядуха став абсолютним рекордсменом за кількістю згадувань у нашій програмі протягом року. Вважаємо, що до оприлюднення результатів офіційного розслідування, яке проводиться Генпрокуратурою за наказом Президента, цього достатньо. Крім того, у парламентському комітеті зі свободи слова лежить кілька запитів з приводу серії сюжетів з Хмельницька та особисто губернатора Ядухи, які виходили в програмі «Гроші», щодо дотримання журналістських стандартів», - йдеться у листі редакційної групи.



    Редакція спільно з юридичним відділом вирішила відкласти розробку теми до з`ясування обставин та завершення розслідування: «Відтак, редакторська група програми «Гроші» не замовляла і не планувала до новорічного ефіру ще один сюжет про Губернатора Василя Ядухи. Тому нас дуже дивує поведінка ведучого програми Олега Дейнеки, який через засоби масової інформації намагається протиснути в ефір ще один сюжет про діяльність Хмельницького губернатора. Ми переконані, що позерство та боротьба за свободу слова - абсолютно різні явища».



    Дії Олега Дейнеки, на думку редакції, викликають сумніви в його незаангажованості, тому було вирішено до завершення службового розслідування тимчасово відсторонити його від ведення програми «Гроші».



    «Хочемо запевнити - «Гроші» продовжують пильно стежити за діяльністю Хмельницького губернатора, як і за рештою чиновників, яких підозрюємо в корупції», - наголошує редакція програми.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.