Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Тріолан» відмовився від платних каналів і хоче розвивати IPTV


    7 декабря 2011 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    З 1 грудня провайдер кабельного телебачення «Тріолан» відмовився від надання своїм абонентам платних телеканалів. Про це в інтерв'ю повідомив директор компанії «Юнікаст інвест» (київська компанія, що працює під брендом «Тріолан») Вадим Сидоренко.

    За його словами, ціна для абонентів за пакет каналів знизилася із 45 до 24 грн, а до 1 лютого 2012 року провайдер замінить усі платні канали в пакеті тими, які «живуть» з реклами. Компанія планує, що в соціальному пакеті буде 75 каналів - українських, російських, білоруських і кількох інших сусідніх країн.

    «Формально в нашому бюджеті з 1 грудня на платний контент просто не виділяються гроші, з невеликою приміткою, що деякі суми грошей ми виділимо для закриття контрактів і більше не будемо їх пролонгувати», - сказав пан Сидоренко. Нагадаємо, що про намір відмовитися від платних каналів «Тріолан» заявив ще навесні 2011 року після конфлікту з правовласником каналів сімейства Discovery.

    Водночас «Тріолан» хоче в майбутньому продавати платні канали абонентам поштучно: «Бажано, щоб була ціна за кожен канал окрема, аж до того, що не тільки за весь місяць, але й за день і навіть за годину перегляду. Добре, що технологія IPTV це дозволяє». Однак правовласники каналів до такої ідеї, за словами пана Сидоренка, ставляться «однозначно негативно».

    Вадим Сидоренко також наголосив на планах компанії розвивати технологію IPTV (провайдерської ліцензії на таку технологію «Тріолан» поки не має). «У майбутньому, коли в людей будуть тюнери стандарту DVB-T2, ми плануємо надавати через свій кабель додатково й ефірний сигнал у цьому форматі, щоб в абонента було право вибору і техніка не простоювала», - додав він.

    За словами пана Сидоренка, найближчим часом «Тріолан» планує вийти в Суми і Дніпродзержинськ, а також у Бєлгород (Росія). Наразі «Тріолан» надає свої послуги (телебачення, інтернет і телефонія) в 10 містах України.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.