Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Футбол» планує вийти на самоокупність до 2017 року


    3 декабря 2011 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Телеканали «Футбол» та «Футбол+» мають вийти на самоокупність упродовж наступних п'яти років. Про це в коментарі «Телекритиці» сказав директор телеканалу «Футбол» Олександр Денисов.



    «Коли ми ще не дійшли до Євро-2012, "Футбол" та "Футбол+" стали першими українськими каналами у кабельних мережах на платній основі. Тобто продукт настільки затребуваний, що не канали платять кабельникам, а навпаки - кабельні оператори оплачують отримання сигналу цих каналів у кабельних мережах. Тому канали вже з точки зору комерційної затребуваності себе виправдали. Тепер постає питання зростання прибутків», - сказав він.



    За його словами, основна частина доходів «Футболу» - це якраз надходження від кабельних та супутникових провайдерів: «Якщо у національного каналу головне джерело надходження - пряма реклама, то в нас вона стоїть не на першому місці. На першому - кабель, на другому - супутник, на третьому - спонсорство, і тільки після цього - прибутки від реклами».



    Інші спортивні канали ТРК «Україна» має намір запускати лише тоді, коли буде впевнена в їхній незбитковості.



    Як уже повідомляла «Телекритика», ТРК «Україна» подавала на цифровий конкурс заявку на телеканал «Спорт».



    «Ми маємо доростити ці канали до тієї ціни, яка нас влаштовуватиме. Якщо після цього кабельні оператори побачать, що їх абоненти готові ще й оплачувати канал "Спорт", ми його створимо, - сказав Олександр Денисов. - Але невигідно робити канал просто так, щоб за рік зрозуміти, що це збитковий проект і він окрім нас нікому не потрібний і його очікуватиме доля інших каналів на ринку».



    За його словами, поки що в Україні серед спортивних трансляцій спостерігається інтерес лише до футболу та боксу за участю братів Кличків.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.