Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Альманах «Україна Гудбай» має вийти в кінопрокат за рік


    26 ноября 2011 | Новости / Телевидение | Добавил: Елена Ленова
    До кінця року зйомки альманаху «Україна Гудбай»мають завершитися на 80%. Вихід фільму у прокат заплановано на осінь 2012-го року. Про це повідомляє прес-служба «Артхаус Трафік-Україна».

    Нагадаємо,альманах переміг у першому відкритому конкурсі кінопроектів Державного агентства з питань кіно на отримання фінансування. Нагадаємо, оскільки це був перший подібний досвід у кіогалузі України, окремі експерти висловили сумніви щодо чіткого механізму фінансування і перспектив копродукції. У кінці Держкіно почало розподіляти кошти на дотації виробництва кінофільмів. Під час презентації проекту автори альманаху «Україна Гудбай» зазначили, що його державне фінансування складе 50% - 4 мільйони гривень, за які буде здійснено виробництво шістнадцяти фільмів. Решту коштів вкладуть незалежні продюсери.

    Кінознавці відзначають важливість соціальної складової проекту. Зокрема, Володимир Войтенко каже, що соціальне кіно є одним із найвпливовіших кінотрендів у світі: «Нова кіномова пов’язана як із приходом нового покоління, так і нових кінотехнологій – згадаймо неореалізм в Італії, французьку Нову хвилю, "німецьких злих" і так далі. З такого національного виміру постає велике світове кіно».

    Альманах «Україна Гудбай» має вийти в кінопрокат за рік


    Планується, що до збірника «Україна Гудбай» увійдуть близько тридцяти короткометражних стрічок, об’єднаних темою масової еміграції українців. Нагадаємо, до створення збірника короткометражних фільмів долучився режисер Володимир Тихий, президент компанії «Артхаус Трафік-Україна» Денис Іванов, продюсер компанії «Пронто фільм» Ігор Савиченко, продюсер компанії Filmtoaster Production Яна Семерня. Редакторами проекту є кінознавець Володимир Войтенко і драматург Наталя Ворожбит. Загалом у роботі над фільмами проекту задіяні кілька сотень людей – як молодих кінематографістів, так і досвідчених професіоналів. Партнерами проекту виступили такі компанії як Coffeepost, «Кіносаунд», Illuminator, студія звукозапису «Наші люди», продакшн-компанії 435films, Freshproduction та постпродакшн-компанії Kinotur DI, «2332»; Svetofor Film.

    Источник: telekritika.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.