Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    158 частот «Зеонбуду» не пройшли міжнародну координацію


    13 сентября 2011 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    158 частот, на яких працюватиме провайдер загальнонаціональних мультиплексів «Зеонбуд», не пройшли міжнародну координацію. Про це повідомив начальник відділу радіочастот Українського науково-дослідного інституту радіо і телебачення Дмитро Маковєєнко під час міжнародного форуму «Цифрове мовлення в Україні» 13 вересня.

    За його словами, координацію не пройшли частоти в таких великих містах як Одеса, Херсон, Миколаїв, Севастополь, Сімферополь, Чернівці, Тернопіль, Хмельницький, Вінниця, Івано-Франківськ.

    Загалом, як відомо, «Зеонбуд» будує мережу на 672 частотах, призначених для чотирьох мультиплексів.

    Разом з тим керівник центру законодавчих ініціатив Незалежної асоціації телерадіомовників Ольга Большакова повідомила, що НАМ звертався з інформаційними запитами до Національної комісії з регулювання зв'язку, Українського державного центру радіочастот та Міністерства транспорту з проханням надати документи щодо координації.

    «Якщо "Зеонбуд" працює не на тих частотах, які були виділені Україні угодою "Женева-2006" (а в Україні наразі будуються багаточастотні мережі, а не синхронні зони, як було передбачено «Женевою-2006». - ТК), то його частоти були надані Україні сусідами під час міжнародної координації. Нас цікавить, що Україна віддала взамін і чи залишився в неї частотний ресурс для створення мультиплексів МХ-4, -6, -7, -8», - сказала пані Большакова. Відповіді на свої запити по суті НАМ наразі не отримав.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.