Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    ITV та Mediaset хочуть купити Endemol


    7 сентября 2011 | Телевидение / На украинском языке / Европа | Добавил: Ольга Кравцова
    Британська телегрупа ITV та італійський медіахолдинг Mediaset ведуть переговори щодо купівлі голландської компанії Endemol. Про це повідомляє Media Business Reports.



    За інформацією Daily Telegraph, британська та італійська телегрупи створять нове спільне підприємство, яке виступить покупцем Endemol. На сьогодні власниками Endemol є італійський Mediaset, голандський інвестфонд Cyrte Investments та американська інвестиційна компанія Goldman Sachs Capital Partners.



    Керівництво ITV вже заявляло, що у планах каналу на найближчі п'ять років посилення виробництва шоу для своїх каналів продакшном групи ITV Studios (ITVS). Тому придбання Endemol дозволить розширити можливості продакшна ITVS на міжнародному ринку. Раніше ITV був зацікавлений у придбанні британського продакшну All3Mediaт (власник - інвестфонд Permira). Однак компанія відмовилась від купівлі через завищену, на її думку, ціну - 750 млн фунтів стерлінгів ($1,2 млрд.).



    За неофіційною інформацією, на посаду голови нової компанії можуть запросити медіамагната Джона Де Мола (John De Mol), який займався створенням Endemol та Talpa Media. Також, за інформацією видання, Endemol на сьогодні має борг $2 млрд (деякі джерела стверджують, що заборгованість компанії більша за $4 млрд). У червні 2011 року компанія не змогла виконати умови банківської угоди, що призвело до звільнення виконавчого директора ректора Инона Креіза (Ynon Kreiz).

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.