Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    У Нововолинську припинено роботу кабельного мовника, який транслював ZIK


    31 августа 2011 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    У місті Нововолинськ Волинської області виселено з приміщення місцевого кабельного мовника «Львівська жінка», який єдиний з-поміж інших у місті транслював телеканал ZIK. На телеканалі ZIK вважають, що це пов'язано із тим, що 31 серпня героєм проекту журналістських розслідувань «Хто тут живе?» буде мер Нововолинська Віктор Сапожніков. «Вочевидь, герою програми не надто подобається така прискіплива увага журналістів до його персони», - йдеться у прес-релізі телеканалу.

    Такої ж думки і директор підприємства «Львівська жінка» (приватне підприємство, яке забезпечувало кабельним телебаченням 70% Нововолинська) - Ігоря Желізка.

    «Львівська жінка», за словами керівника підприємства Ігора Желізка, стала жертвою рейдерської атаки. «На нас скоєно розбійний напад. Незважаючи на заборону суду, нас незаконно виселили з приміщення, вибили двері і вивезли в невідомому напрямку на тракторі базову станцію, яка обслуговувала 10 тисяч мешканців міста. Наших споживачів переключили на інші мережі. Ми написали заяви в міліцію, але реакції ніякої», - сказав у коментарі пан Желізко. За його словами, на знак протесту проти правового свавілля на початку вересня він візьме участь у безстроковому пікеті Генпрокуратури.

    Заступник міського голови Едуард Савік у коментарі ТК заперечив протизаконність виселення «Львівської жінки». «Програма про мера тут ні до чого. Ми діяли згідно з рішенням суду. У них були заборгованості, в тому числі по зарплаті, десь близько 70 тисяч гривень. Крім того, як виявилося у них вже немає ліцензії і не були укладені договори зі споживачами. До того ж споживачі за свій кошт купували кабелі», - розповів заступник міського голови.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.