Навигация

Популярные статьи

Авторские и переводные статьи

Пресс-релизы

Регистрация на сайте


Опрос
Какие телеканалы вы смотрите чаще?







Власником UBR стала кіпрська компнія Multimedia Ltd


30 августа 2011 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
Робота каналу повністю відповідає високим стандартам європейської журналістики, вважає представник інвестора

30 серпня офіційно оформлені зміни у складі засновників каналу UBR. У ТОВ «ЄС Продакшен групп», яке є власником каналу, зайшов новий учасник - кіпрська компанія Multimedia Ltd. Про це повідомляє прес-служба каналу.



На каналі нового власника називають стратегічним інвестором. Ім'я бенефіціара компанії на UBR не повідомляють, розмір проданої Multimedia Ltd. частки - також.



За словами представника Multimedia Ltd. Олекса Тимофєєвса, головним моментом, на який звертатиме увагу й контролюватиме новий інвестор - це виключно виконання затвердженого бізнес-плану, який передбачає досягнення певних фінансових показників, а також збільшення покриття цільвої аудиторії і тривалості перебування глядача на канлі.



«Ми довіряємо керівництву каналу, яке зуміло досягти за короткий період часу вражаючих результатів, і тому не збираємося втручатися у внутрішню редакційну структуру і політику. Робота каналу повністю відповідає високим стандартам європейської журналістики», - цитує прес-служба пана Тимофєєвса.



За даними Державного реєстру телерадіоорганізацій власниками ТОВ «ЄС Продакшен груп» були Каплуненко Юрій Володимирович і Юраков Олександр Дмитрович.



Раніше «Телекритика» писала про те, що UBR продали іноземному інвестору. Під час презентації на цифровому конкурсі в Національній раді з питань телебачення і радіомовлення 15 серпня представниця UBR підтвердила продаж і уточнила, що Юрій Каплуненко, основний власник і керівник групи, продав свою частку.



За припущеннями гендиректора ТВі Миколи Княжицького, продаж є формальністю, покликаною убезпечитися від звинувачень у зловживанні: «Казки про те, що ніби-то цю компанію продали невідомо кому виглядають дешевим піаром, покликаним покрити корупцію» (Юрій Каплуненко - чоловік першого заступника голови Нацради Оксани Головатенко).



За результатами цифрового конкурсу UBR переміг в 11 обласних центрах: Києві, Львові, Харкові, Вінниці, Сімферополі, Полтаві, Рівному, Тернополі, Хмельницькому, Черкасах, Чернігові. Однак 25 серпня UBR заявив, що відмовляється від частот у регіональних мультиплексах - щоб не шкодити своєму іміджу.

Источник: Телекритика
Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

Другие новости по теме:


 



Телепрограммы для газет и сайтов.
25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

Форум

Фоторепортажи

Авторская музыка

Погода

Афиша

Кастинги и контакты ТВ шоу

On-line TV

Партнеры

Друзья

Реклама

Статистика
Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.