Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    У Греції скоротиться кількість громадських мовників


    25 августа 2011 | Телевидение / На украинском языке / Мир | Добавил: Ольга Кравцова
    Грецький уряд минулого тижня представив план реорганізації громадських електронних ЗМІ, який передбачає закриття першого каналу суспільного телебачення ET1 і скорочення кількості громадських мовників по всій країні. Про це пише Media Business Report.

    Зазначимо, канал ET1 спеціалізується на показі документальних фільмів, суспільних програм, концертів, спортивних змагань і новин.

    Разом з тим буде підвищено роль другого каналу NET з його широким інформаційним мовленням та розташованого в Салоніках третього каналу ЕТ3 - вони візьмуть у свою сітку ряд проектів закритого першого каналу. Також припинять мовлення цифрові мовники суспільного телебачення, присвячені кіно і спорту.

    Щодо радіомовлення уряд планує злиття місцевих радіостанцій - замість 19 їх стане 9, причому, сітка мовлення буде єдиною на всіх станціях. Наприклад, у другому за величиною місті Салоніки замість трьох громадських радіостанцій тепер буде працювати одна. Громадське радіомовлення майже повністю піде в діапазон FM. На середніх хвилях число передавачів скоротять з 20 до 5 - останні будуть служити переважно для сповіщення населення про надзвичайні ситуації, їхнє фінансування буде здійснюватися спільно з міністерством оборони.

    Уряд країни планує, що з 2012 року скорочення в громадських ЗМІ допоможе заощадити до 8,3 млн. євро щорічно. Також планується досягти прибутковості телерадіохолдінгу ERT, щоб з 2012 року він почав платити податок на прибуток. Наразі ERT фінансується зі спеціального податку, що стягується з громадян і включений в щомісячні рахунки за електрику.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.