Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Чорноморська ТРК» хоче у суді оскаржити результати цифрового конкурсу


    17 августа 2011 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    «Чорноморська ТРК» планує подавати до суду на Національну раду з питань телебачення та радіомовлення і просити визнати результати конкурсу на вільні місця в цифрових мультиплексах (багатоканальних телемережах МХ-1, МХ-2, МХ-3, МХ-5) із регіональним покриттям у Криму такими, що не відповідають дійсності. Про це «Телекритиці» розказав Олександр Янковський, генеральний продюсер «Чорноморської ТРК».



    Як уже повідомляла ТК, у Криму місця у мультиплексі МХ-5 у містах Алупка, Алушта, Білогірськ, Джанкой, Євпаторія, Керч, Красноперекопськ, Старий Крим, Судак, Феодосія, Ялта, селищя Ганнівці-РРС та Чапаївка, селищах міського типу Кіровськ, Партеніт та Фарос отримали: державна телерадіомовна компанія «Крим», «Телерадіокомпанія ІТВ», ТОВ «Лідер ТВ». Також у Севастополі перемогли державна телерадіомовна компанія «Крим», ТОВ «Лідер ТВ», ДО «Севастопольська регіональна державна телерадіокомпанія», ТОВ «Медіа ТБ Севастополь». А у Сімферополі - державна телерадіомовна компанія «Крим», ТОВ «Лідер ТВ», «Телерадіокомпанія ІТВ», ТОВ «ЄС Продакшен груп» (UBR).



    ТОВ «Чорноморська телерадіокомпанія» місць у мультиплексі не отримала.



    «Ми спробуємо обдумати те, що відбулось. А надалі подаватимемо позов до українських судів. Якщо українські суди не визнають нашу правоту, тоді ми дійдемо до Європейського суду», - зазначив пан Янковський



    Нагадаємо, 16 серпня Нацрада розпочала підводити підсумки конкурсу на місця у цифрових мультиплексах з регіональним покриттям. За словами голови Нацради Володимира Манжосова, на регіональне та місцеве мовлення подано 1055 заяв від 182 телерадіоорганізацій. З них 37 регіональних і 135 місцевих мовників.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.