Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Відео Інтернешнл» подала проти «1+1» позов на $25,5 млн


    28 июля 2011 | Телевидение / На украинском языке / ex-СССР | Добавил: Ольга Кравцова
    Російська група «Відео Інтернешнл» 13 липня подала позов до Господарського суду міста Києва на телеканал «1+1» за дострокове розірвання у 2008 році договору про продаж реклами на каналі. Про це пише газета «Коммерсантъ» з посиланням на квартальний звіт колишнього власника «1+1» - корпорації Central Media Enterprises (СМЕ) - на сайті NASDAQ.



    «Відео Інтернешнл» вимагає виплати компенсації в розмірі 201 млн грн - близько $25,5 млн, що вдвічі менше суми, якої рекламна група добивалася від «1+1» в лондонському суді два роки тому. Вимоги «Відео Інтернешнл» стосуються «порушень договору з розміщення реклами та погодженням маркетингових послуг».



    На каналі «1 +1» підтвердили факт пред'явлення каналу позову, але розкрити подробиці відмовилися. «Справу вестиме наша юридична служба, деталі оголосимо після рішення суду», - повідомила піар-директор групи каналів «1+1» Анастасія Жук.



    Представник «Відео Інтернешнл» Єлизавета Свиридова відмовилася коментувати газеті це питання.



    Нагадаємо, що у 2009 році російська група вже висувала претензії щодо порушення договору. Тоді вона подала позов до Лондонського міжнародного третейського суду на суму $58,5 млн у зв'язку з достроковим розірванням телеканалом ексклюзивного контракту з «Відео Інтернешнл» на продаж реклами. Договір був укладений наприкінці 2006 року і повинен був діяти з січня 2007 по грудень 2011 року, але в грудні 2008-го корпорація СМЕ оголосила, що продаватиме рекламу самостійно.



    Лондонський суд відмовив «Відео Інтернешнл» в задоволенні вимог, але залишив за нею право подати ще один позов у випадку встановлення права на додаткову компенсацію.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.