Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Група «Україна» подала на цифровий конкурс п’ять заявок, 5 канал – дві


    28 июля 2011 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Медіагрупа «Україна» подала на конкурс на місця в цифрових мультиплексах п'ять заявок. Про це «Телекритику» повідомили в прес-службі групи.



    Із них чотири заявки на національне покриття (серед них - канал «Україна» і ще три заявки на телеканали різного формату) й одну - на регіональне. Формат каналів у групі оголосити наразі не готові.



    Раніше в інтерв'ю «Телекритиці» директор з розвитку медійного напряму бізнесу компанії СКМ, голова наглядової ради медіагрупи Катерина Лапшина повідомляла, що група «Україна» планує подати три-чотири заявки: на канали «Україна», «Донбас» (у регіональному мультиплексі), «Новини» та жіночий канал.



    Водночас 5 канал подав до Нацради на цифровий конкурс дві заявки на загальнонаціональне покриття від двох своїх юридичних осіб (НБМ та «Експрес-інформ»). Про це ТК повідомив генеральний директор 5- го каналу Іван Адамчук.



    Як повідомляла ТК, група «1+1» подала на цифровий конкурс три заявки на місця в загальнонаціональних мультиплексах (канали «1+1», ТЕТ і «2+2») та близько 20 - на місця в регіональному мультиплексі (канал «Сіті»). Група StarLightMedia подала заявки в загальнонаціональні мультиплекси на канали ICTV, Новий, СТБ і М1.



    Найбільше заявок - 12 - подала група «Інтер»: на існуючі канали «Інтер», К1, К2, НТН, «Мега», «Ентер-фільм», «Ентер» і «MTV Україна», а також нові «Новини ТВ» (інформаційний), «Спорт ТВ» (спортивний), «Чистий прибуток» (фінансовий) та «Мелорама».



    Окрім цього, на місце в загальнонаціональному мультиплексі претендує поки що регіональний канал ZIK зі Львова.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.