Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Jewish News One розпочав внутрішнє тестове мовлення


    20 июля 2011 | Телевидение / На украинском языке / Мир | Добавил: Ольга Кравцова
    Англомовний телеканал єврейських новин Jewish News One розпочав внутрішнє тестове мовлення. Про це «Телекритику» повідомили на каналі.



    Як пояснив член редакційної ради Jewish News One Лаврентій Малазонія, тестується робота редакторів і журналістів, більшість із яких не мали телевізійного досвіду, а тому тренуються працювати з картинкою. Телевізійний сигнал наразі не передається на супутник, а доступний лише в офісі телеканалу.



    За словами головного продюсера Пітера Дікінсона (Peter Dickinson), тестування супутникового сигналу розпочнеться на початку осені, після чого восени стартує повноцінне цілодобове мовлення.



    Принцип роботи телеканалу полягає в тому, що протягом 24-х годин транслюватиметься відеоматеріал, отриманий від інформаційних агенцій з коментарями журналістів та редакторів телеканалу. Наразі тривають переговори про підписання контрактів зі світовими інформагенціями Reuter's, Associated Press та іншими.



    На каналі зазначають, що від 30 до 50% інформації становитимуть новини, призначені для задоволення потреб єврейської громади.



    Із часом Jewish News One планує налагодити виробництво власної телепродукції. Уже розпочато будівництво продакшн-студії, яка вироблятиме продукт і для Jewish News One і для інформаційного каналу News One, які належать одному власникові - Вадиму Рабиновичу.



    Редакція Jewish News One розташована в Києві в одній будівлі з телеканалом News One. Телеканал має два кореспондентські пункти в Брюсселі та Тель-Авіві.



    Наразі у штаті Jewish News One 20 осіб. Це здебільшого громадяни Великої Британії, серед них є навіть один мусульманин - пакистанець Рахін Тула.



    Нагадаємо, 24 травня Jewish News One отримав ліцензію на супутникове мовлення українською мовою, а 1 червня - на англомовну версію єврейського каналу. Планується, що це буде один канал з кількома мовними доріжками, який мовитиме із супутника Astra 4A.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.