Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Людмила Денисова очолила «Чорноморську ТРК»


    4 июля 2011 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Президент «Чорноморської ТРК» Тетяна Красікова залишає свою посаду. Цю інформацію порталу «Контекст-Крым» «Телекритиці» підтвердила сама пані Красікова.

    Сьогодні колективу «Чорноморської ТРК» була представлена в якості нового керівника екс-міністр праці та соціальної політики Людмила Денисова.

    «Зараз вона представлена колективу як людина, яка наразі здійснюватиме керівництво компанією у якості кризового менеджера. На посаду президента вона не призначена, тому що, очевидно, будуть якісь структурні зміни. Чи буде посада президента - питання ще не вирішене», - уточнила пані Красікова.

    Сама Тетяна Красікова, за її словами, минулого тижня написала заяву про відпустку з подальшим звільненням. У відпустку президент «Чорноморки» йде з наступного понеділка, 11 липня, а за місяць звільняється.

    «Мені за віком давно було час іти», - пояснила пані Красікова своє звільнення.

    На уточнююче запитання ТК вона зазначила, що рішення піти з телерадіокомпанії не пов'язане з кримінальною справою, порушеною проти неї: «Чи буду я на посаді, чи ні - кримінальна справа залишиться». Нагадаємо, що Тетяну Красікову звинувачують в ухиленні від сплати податків. За її словами, справа вже два місяці розглядається в суді першої інстанції.

    Нагадаємо, що засновником «Чорноморської ТРК» є народний депутат («БЮТ-Батьківщина») і керівник кримської організації ВО «Батьківщина» Андрій Сенченко. Людмила Денисова є першим заступником кримської організації партії.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.