Навигация

Популярные статьи

Авторские и переводные статьи

Пресс-релизы

Регистрация на сайте


Опрос
Какие телеканалы вы смотрите чаще?







СТБ купив формат Prettiest Girl in the Class


30 июня 2011 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
Телеканал СТБ придбав у британського контент-дистриб'ютора FremantleMedia права на локальну адаптацію на території України голландського формату Prettiest Girl in the Class («Красуня класу»). Про це повідомляє Media Business Reports.

Прем'єра оригінальної версії цього телешоу відбулася на голландському телеканалі Ned1. Зазначимо, що рейтинг і частка програми були на 60% вищі за середні показники телеканалу на той час. Після цього у квітні 2008 компанія FremantleMedia придбала цей формат у голландського продакшну Simpel Media.

Формат був адаптований у Бельгії (канал VTM), Італії (Fox) и Іспанії (Canal 9). У шоу передбачається розкриття історії шкільного класу через образ найкрасивішої його дівчинки. Продакшн-компанія записує інтерв'ю за старими шкільними друзями і подругами цієї дівчинки, її вчителями, сім'єю, колишніми хлопцями і з нею самою.

Програма розбавлена документальними відеоархівами з особистих бібліотек всіх причетних до шкільного життя героїні.

Источник: Телекритика
Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

Другие новости по теме:


 



Телепрограммы для газет и сайтов.
25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

Форум

Фоторепортажи

Авторская музыка

Погода

Афиша

Кастинги и контакты ТВ шоу

On-line TV

Партнеры

Друзья

Реклама

Статистика
Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.