Навигация

Популярные статьи

Авторские и переводные статьи

Пресс-релизы

Регистрация на сайте


Опрос
Какие телеканалы вы смотрите чаще?







France 24: Ми не фальсифікували інтерв’ю з послом Сирії


12 июня 2011 | Новости / Телевидение | Добавил: Елена Ленова
Французький телеканал France 24 відкинув звинувачення у фальсифікації інтерв'ю з послом Сирійської Арабської Республіки Ламією Шаккур (Lamia Chakkour), висунуте послом, і офіційно звернувся до прокурора з вимогою знайти зловмисників, які надали каналові підробку.

Як повідомлено на сайті телеканалу, йдеться про інтерв'ю з послом Сирії у Франції, що вийшло на France 24 у програмі про Сирію 7 червня. В інтерв'ю Ламія Шаккур заявила, що не згодна з режимом Башара Асада і планує подати у відставку.

Втім, пізніше пані Шаккур спростувала цю інформацію, заявивши, що не давала телеканалу такого інтерв'ю, і звернувшись у прокуратуру зі звинуваченням проти France 24 у фальсифікації.

Згодом телеканал оприлюднив заяву, в якій відкинув звинувачення і повідомив, що зв'язався телефоном та імейлом із сирійським посольством, яке, у свою чергу, й надало номер телефону Ламії Шаккур та її фотографію. На France 24 вважають, що вони стали жертвою фальсифікації так само, як і посол.

Нагадаємо: в березні 2011 року в Сирії почалися протести проти режиму Башара Асада з вимогами про реформи. Незважаючи на низку поступок влади (як-от скасування надзвичайного стану, що діяв із 1963 року), протести й військові сутички тривають і досі.

Источник: www.telekritika.ua
Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

Другие новости по теме:


 



Телепрограммы для газет и сайтов.
25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

Форум

Фоторепортажи

Авторская музыка

Погода

Афиша

Кастинги и контакты ТВ шоу

On-line TV

Партнеры

Друзья

Реклама

Статистика
Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.