Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Нацрада хоче визначити, що таке «дитяча передача»


    11 июня 2011 | Новости / Телевидение | Добавил: Елена Ленова
    Національна рада з питань телебачення і радіомовлення планує розробити документ, у якому будуть чітко виписані базові поняття та критерії дитячого мовлення. Про це на зустрічі з представниками ЮНІСЕФ 9 червня сказала заступник голови Нацради Лариса Мудрак, повідомляє прес-служба регуляторного органу.

    «Враховуючи обсяг дитячого мовлення, зазначений у ліцензії, ми будемо керуватися цим документом і зможемо аргументовано пояснювати, чи відповідає той чи інший продукт критеріям дитячої передачі. Коли немає класифікації, дуже важко про щось говорити. На цих колізіях держава і стопориться. Дуже добре, коли у відносинах між державою та приватним сектором все чітко регламентовано», - зазначила вона.

    За даними Нацради, досі в Україні юридично не визначені базові поняття дитячого мовлення, наприклад, що таке «дитяча передача», за якими критеріями вона визначається.

    Представники ЮНІСЕФ запропонували свою допомогу, а саме експертизу регулювання цього питання за кордоном.

    Окрім цього, буде створена робоча група, яка має протягом місяця розробити проект класифікації, в якому будуть прописані основні визначення. Цю групу очолить завідувач сектору міжнародних зв'язків Національної ради Людмила Василенко. Згодом проекти будуть виставлені на публічне обговорення, під час якого всі зацікавлені сторони зможуть внести свої корективи та пропозиції.

    Як писала ТК, ситуація з дитячим мовленням обговорювалася на круглому столі, організованому Нацрадою. Учасники заходу запропонували законодавчо врегулювати критерії визначення дитячих програм із урахуванням різних вікових категорій і внести ці зміни в закон «Про телебачення і радіомовлення».

    Источник: www.telekritika.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.