Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    StarLightMedia підпише угоди із «Зеонбудом» у Нацраді


    10 июня 2011 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    10 червня, телевізійний холдинг StarLightMedia має намір підписати угоди з провайдером чотирьох цифрових мультиплексів (МХ-1, -2, -3, -5) - компанією «Зеонбуд» - в «урочистій атмосфері» в Національній раді з питань телебачення і радіомовлення. Про це на брифінгу повідомив голова Нацради Володимир Манжосов.

    Як відомо, StarLightMedia об'єднує телеканали СТБ, ICTV, Новий, М1, «М2-Естрада», QTV.

    Нагадаємо, що підписання угоди із «Зеонбудом» - одна з вимог до телекомпаній, які хочуть брати участь у конкурсі на місця в мультиплексах.

    За даними Національної ради, наразі до регуляторного органу подано лише три заявки на загальнонаціональне мовлення та понад 30 - на регіональне та місцеве. Як писала ТК, група «1+1» подала заявки на цифровий конкурс. Група «Україна» планує подати 3 або 4 заяви на отримання місць у загальнонаціональних цифрових мультиплексах.

    Нагадаємо, прийом заяв на участь у цифровому конкурсі розпочався 20 травня і триватиме до 20 червня. Підсумки конкурсу мають підбити до 19 серпня.

    Для загальнонаціональних мовників на конкурс виставлено 28 каналів у чотирьох мультиплексах. У тому числі 10 каналів, де оператор зможе розповсюджувати програми з розподільчою здатністю SD або HD.

    Для місцевих мовників на конкурс виставлено чотири вільні місця в МХ-5, а саме телевізійні канали в 167 населених пунктах, де будуть встановлені передавачі.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.