Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Kорреспондент.net і 5 канал збирають фото та відео про українську незалежність, - «Медіабізнес»


    1 июня 2011 | Новости / Телевидение | Добавил: Елена Ленова
    З 1 червня по 18 серпня всі бажаючі зможуть розмістити фотографії чи відео, які тим чи іншим чином відображають важливі події, що відбулися протягом 20 років незалежності України, на порталі громадської журналістики Я-Корреспондент. – повідомляє сайт Корреспондент.net .

    Таким чином новинний сайт Корреспондент.net разом з 5 каналом запустили конкурс «Українська незалежність очима українців», присвячений 20 річниці незалежності України.

    Найбільш цікаві та резонансні роботи будуть показані в ефірі 5 каналу в рамках анонсів циклу документальних авторських фільмів Українська незалежність , які транслюються на 5 каналі щосереди.

    Автор кращої роботи візьме участь в Марафоні 5 каналу, який буде присвячений Дню Незалежності України.

    Як вже повідомляв «МедіаБізнес» на Першому Національному почалася робота над сайтом, присвяченим 20-річчю Незалежності України. На цьому сайті будуть розміщені матеріали і сюжети про відомих осіб української історії і сучасності, ролики про історичні події і людей, що зіграли значну роль в розвитку і становленні країни.

    Українська незалежність - цикл авторських документальних фільмів Святослава Цеголка та Христини Бондаренко, про головні події новітньої історії молодої української держави. Цикл складається з 18 фільмів. Кожна серія – це окрема історія, присвячена галузі, в якій країна розвивалася, як держава. Фільми циклу, які були показані, розміщені в розділі Відео сайту Корреспондент.net

    Сайт Корреспондент.net належить компанії Бігмір-Інтернет, яка є частиною медіа-холдингу KP Media. Компанії також належать портали Bigmir.net, інтернет-проекти Корреспондент.net, Novynar.com.ua, Политорг.net, Ricardo.com.ua, Ukrbiz.net. KP Media була заснована Джедом Санденом у вересні 1995 року.

    Источник: www.mediabusiness.com.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.