Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    На знімальну групу «1+1» напали біля столичного вокзалу


    26 мая 2011 | Новости / Телевидение | Добавил: Елена Ленова
    Знімальну групу ТСН, яка проводила зйомки 25 травня на привокзальній площі поблизу метро «Вокзальна», оточила група невідомих у камуфляжній формі, які не показали документів і не представилися. Один з молодиків намагався вибити камеру з рук оператора, інший затуляв об'єктив руками. Про це повідомили у вечірньому випуску ТСН на «1+1» 25 травня.

    У редакції ТСН «Телекритиці» повідомили, що інцидент стався із журналістом Мирославом Отковичем та оператором Сергієм Щекочіхіним.

    Вони звернулися по допомогу до представника міліції. Втім, це не допомогло, тому що правоохоронець, який прибув на місце події, не представився і не показав документів. Лейтенант заявив, що тротуар поруч з метро - стратегічний об'єкт, і знімати тут заборонено, хоча норму закону, яку порушили журналісти, міліціонер не зміг назвати. Крім того правоохоронець відмовився реагувати на нові спроби вибити телекамеру з рук оператора.

    Як повідомив ТК шеф-редактор ТСН Сергій Попов, телеканал направив запит до правоохоронних органів щодо правомірності дій представника міліції, але відповіді ще не отримав.

    Керівник Центру громадських зв'язків Головного управління МВС у місті Києві Володимир Поліщук у коментарі ТК зазначив, що справді залізничний вокзал є стратегічним об'єктом, тому всі зйомки в цьому районі треба узгоджувати. «Ми з'ясуємо, чи це був представник столичної міліції. Це міг бути правоохоронець із Солом'янського райвідділу, а міг бути з транспортної міліції», - сказав Володимир Поліщук, пообіцявши якомога швидше відповісти на запит ТК.

    Нагадаємо, нещодавно в Донецьку журналісту газети «Комсомольская правда» заборонили знімати автовокзал, через що в нього виник конфлікт з начальником охорони автовокзалу «Західний». А раніше у Харкові польського журналіста змусили видалити фото харківського метрополітену, який є стратегічним об'єктом.

    Источник: www.telekritika.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.