Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Єврейський канал Рабиновича стартує в тестовому режимі наприкінці червня


    24 мая 2011 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 24 травня видала ліцензію на супутникове мовлення телеканалу JewishNewsOne Вадима Рабиновича- інформаційного каналу для єврейської громади. Таким чином Нацрада задовольнила заявку ТОВ «Аппіа».

    За словами начальника юридичного відділу каналу Марії Швець, JewishNewsOne розпочне тестове мовлення 15-20 червня. Компанія планує отримати дві ліцензії: на територію України та інших країн у межах зони впевненого прийому супутника Astra 4A (мовлення українською мовою) та на закордонне мовлення. «Зараз ми просимо про видачу ліцензії на Україну», - сказала вона.

    Українська версія JewishNewsOne мовитиме цілодобово, 75% - українською мовою, 25% - англійською з перекладом на українську в рухомому рядку.

    Телеканал матиме три редакції: у Києві (31 працівник), у Брюсселі (8 співробітників) і Тель-Авіві (8 співробітників).

    В ефір виходитимуть відеоновини і студійні програми, у тому числі на соціальні теми про життя єврейської громади. Інформація подаватиметься «крізь призму єврейської точки зору».

    До складу редакційної ради каналу входять Пітер Дікінсон (генеральний продюсер JewishNewsOne), Лаврентій Малазонія (генеральний продюсерNewsOne Вадима Рабиновича) і Володимир Орлов (керівник музичного каналу OTV Вадима Рабиновича).

    Як повідомляла ТК, під час попереднього розгляду заявки JewishNewsOne Нацрада перенесла розгляд питання, оскільки не знала, як ліцензувати канал з кількома мовними доріжками. Зрештою, телеканал вирішив подати заявки на дві окремі ліцензії - на українську версію та на закордонне мовлення.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.