Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Бі-бі-сі проведе ток-шоу Question Time із міністром юстиції в тюрмі


    19 мая 2011 | Новости / Телевидение | Добавил: Елена Ленова
    Сьогоднішній випуск ток-шоу Question Time на телеканалі ВВС1 (українським глядачам знайомий аналог цієї програми – «Готовий відповідати» на ТРК «Україна») транслюватиметься з лондонської в’язниці Вормвуд Скрабз. Як повідомляє The Guardian, героєм, що відповідатиме на запитання ведучого, журналістів та аудиторії, стане міністр юстиції Великої Британії Кен Кларк.

    У програмі також візьмуть участь британські політики та колишні високо посадовці. Частину студійної аудиторії, яку зазвичай формують із пересічних громадян, становитимуть в’язні, що відбувають свій термін покарання у цій тюрмі. Втім, як запевняють організатори, жоден із десяти в’язнів, залучених до участі в програмі, не скоїв особливо тяжкого злочину. Свою думку зможуть висловити й співробітники в’язниці. Служба безпеки Британської телерадіомовної корпорації приєднається до тюремної охорони, аби гарантувати безпеку учасників програми.



    Інтерес аудиторії до програми підігрів нещодавній скандал за участю Кена Кларка: в інтерв’ю BBC Radio 5 Live міністр заявив, що вважає деякі випадки зґвалтування більш серйозними за інші. Заява викликала шквал обурення, тож політикові довелося перепросити і запевнити британців, що він уважає всяке зґвалтування серйозним злочином.



    Програма, як завжди, вийде у запису. Question Time із Дейвідом Дімблбі - мандрівне шоу, яке щоразу знімається у новому місці, одначе зазвичай для зйомок обирають ратуші, музеї, театри і тому подібні заклади. Причиною, з якої редакція обрала в’язницю як місце проведення спецвипуску ток-шоу, стало попередження Європейського суду з прав людини, який дав британському урядові шість місяців для повернення в’язням права голосу. Це не перший випадок проведення ток-шоу в пенітенціарному закладі: раніше свої програми у Вормвуд Скрабз знімали Бі-бі-сі та ITV.

    Источник: osvita.mediasapiens.kiev.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.