Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    СТБ придбав два «шлюбні» формати Armoza Formats


    12 мая 2011 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Телеканал СТБ підписав угоду з ізраїльською компанією Armoza Formats щодо виробництва шоу за форматами Till Our Parents Do Us Part та With This Ring. Про це повідомляє Media Business Reports.

    Прес-служба СТБ підтвердила ТК цю інформацію.

    За інформацією видання, в основі телешоу Till Our Parents Do Us Part - зустріч батьків хлопця та дівчини, які збираються створити нову сім'ю, однак належать до різних слоїв населення, мають різні світогляди і сповідують різні життєві філософії та принципи. Оригінальна версія проекту виробництва продакшну Kol Miney Prod виходить на ізраїльському Channel 2. Формат передбачає хронометраж програми від 30 до 50 хвилин.

    У проекті With This Ring (7 епізодів по 40 хвилин) пари обговорюють різні випробування та труднощі сімейного життя, які інколи призводять до розірвання шлюбу. Головна ідея проекту - показати, що немає ідеальних шлюбів. Формат був представлений у квітні 2011 року у Каннах на MipTV. Оригінальна версія шоу виробництва Buzz Communication виходила на місцевому каналі Channel 10.

    За словами керівника Armoza Formats Аві Армози (Avi Armoza), до продукції компанії останнім часом підвищився інтерес з боку Центральної та Східної Європи: «Україна виступає піонером у регіоні щодо освоєння нових форматів».

    Окрім СТБ формат Armoza Formats нещодавно придбав «1+1» (Connected) і вже розпочав виробництво програми.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.