Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Україна» теж транслюватиме королівське весілля. Коментатор – Ольга Герасим’юк


    28 апреля 2011 | Новости / Телевидение | Добавил: Елена Ленова
    Канал «Україна» транслюватиме весілля принца Вільяма та Кейт Міддлтон. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.
    Весільний марафон розпочнеться в ефірі каналу об 11:40 і триватиме до офіційного завершення урочистої церемонії.

    Як повідомляє прес-служба ISTIL Studios, коментатором церемонії стане генеральний продюсер продакшну Ольга Герасим'юк. Вона вестиме подію разом із своїм колегою, прізвище якого буде повідомлено пізніше.

    На глядачів чекають прямі включення з епіцентру подій, а також трансляції документальних кадрів із життя спадкоємця британського престолу та його обраниці: фільми «Вільям і Кейт: королівські заручини» транслюватимуть об 11:45, «Королівське весілля: погляд зсередини» - о 14:25.

    У фільмі «Вільям і Кейт: королівські заручини» розповідається про родину Кейт, про те, як вона і Вільям знайшли одне одного. Друга стрічка - «Королівське весілля: погляд зсередини» - це подробиці підготовки до урочистостей, інтерв'ю з організаторами весілля, секрети створення сукні нареченої, подробиці королівської парубоцької вечірки, плани на медовий місяць та багато іншого.

    Як писала ТК, 29 квітня в прямому ефірі королівське весілля покажуть телеканали М1 (початок о 12.10), «Інтер» (о 12.15), Перший національний (о 10.00). А напередодні, 28 квітня, о 23.35 «Інтер» покаже документальний фільм Євгена Кисельова «Кейт та Вільям. Королівське весілля». Пряму трансляцію події забезпечить також відеосервіс YouTube. А український портал Tochka.net придбав у Getty Images ексклюзивні права на показ фото і відеоматеріалів з весілля.



    Источник: www.telekritika.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.