Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Інтер» відмовився від вертикалі о 22:33


    15 апреля 2011 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Телеканал «Інтер» відмовився від вертикальної лінійки о 22:33. З наступного тижня о цій порі з понеділка по четвер виходитиме серіал «Світлофор».

    Нагадаємо, на початку весняного сезону на «Інтері» у понеділок виходила «Команда мрії» (програму закрили), у вівторок та четвер - «Мільйонер - гаряче крісло» (цей проект перенесли на неділю, 19:10) , у середу - «Побачення у темряві» (згодом цей проект замінило оновлене ток-шоу «Розбір польотів», яке тепер перемістилось на суботу 22:35). У п'ятницю через вихід о 21:30 «Що? Де? Коли? Зіркові війни» на 22:33 зсунувся початок суспільно-політичного шоу «Велика політика з Євгенієм Кисельовим». Хоча згодом «Що? Де? Коли?» стало виходити в суботу, але «Велика політика» так і залишається о 22:35. Як уже писала ТК, запуск вертикальної лінійки на «Інтері» знизив показники слоту.

    У прес-службі «Інтера» на запитання ТК, чому канал вирішив відмовитись від вертикальної лінійки о 22.33 повідомили: «У зв'язку з тим, що два проекти - "Команда мрії" та "Побачення у темряві" - не знайшли належного відгуку у цільової аудиторії, їхній вихід був тимчасово призупинений. Проект "Мільйонер - гаряче крісло" доповнив розважальну лінійку вихідного дня».

    «Світлофор» - комедійний серіал виробництва російського продакшну Yellow, Black&White, заснованого вихідцями з команди КВК «РУДН». Минулого року на К1 виходив серіал Yellow, Black&White «Якось у міліції».

    У Росії «Світлофор» виходить на телеканалі СТС. Це серіал про життя трьох друзів Едіка, Паші та Сені.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.