Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    СТБ закриває «Вікна-новини»: закінчилися теми


    1 апреля 2011 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Сьогодні, 1 квітня, в ефір телеканалу СТБ вийде прощальний випуск інформаційної програми «Вікна-новини». Керівництво каналу прийняло рішення про припинення виходу новин, позаяк, за словами генерального директора Володимира Бородянського, теми для сюжетів і повідомлень вичерпались.

    «Усі ці речі, які відбуваються щодня, - коментує пан Бородянський. – Вони просто набридли нашим глядачам. Для когось це новини, для когось – ні. Всі інші канали теж про них розповідають. Це нудно! Ми вирішили, що для каналу, який дав світові ”Танцюють всі!”, ”Україна має талант”, ”Х-Фактор” і ”Танці з зірками”, щоденний пошук так званих новин не є доцільним». До того ж, як пояснили на СТБ, каналові так і не вдалося знайти заміну керівникові інформаційної служби Олексію Мустафіну, якого обіцяли відпустити першого квітня.

    Нагадаємо, раніше з причини закінчення тем канал закрив програми «У пошуках істини» та «За Вікнами». Чи буде журналістам інформаційної служби запропоновано роботу в інших проектах, а також посади диспетчера, розшифровувальника касет чи спеціаліста з документообігу, поки що не відомо.

    Тим часом осередок профспілки «Медіафронт» уже зробив заяву, в якій пов’язав закриття «Вікон» із політичними мотивами, зокрема небажанням власника СТБ бачити в ефірі висвітлення кримінальної справи проти свого тестя Леоніда Кучми. Профспілка готує позов до суду з вимогою зобов’язати канал відновити випуск новин, звільнити Володимира Бородянського та Віктора Пінчука. Сьогодні, 1 квітня, на знак протесту проти закриття «Вікон» профспілка провела мистецьку акцію біля офісу СТБ (на фото).

    У слоті, в якому раніше виходили «Вікна-новини», в новому сезоні з’явиться нова інформаційно-розважальна програма, що відстежуватиме життя учасників талант-шоу СТБ. Робоча назва проекту – «Вічко»; за попередньою інформацією, його ведучими стануть кореспондент колишніх «Вікон» Володимир Завадюк та учасник «Танців з зірками» Олександр Кривошапко. А до завершення цього сезону СТБ планує повтор найкращих випусків «Вікон» минулих літ.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.