Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    КДР ТРК відмовилася від частоти 71,3 МГц у Києві


    30 марта 2011 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 30 березня переоформила п'ять ліцензії Київської державної регіональної телерадіокомпанії (КДР ТРК) у зв'язку зі зміною генерального директора Віктора Пасака на Олександра Савенка і складу редакційної ради.

    Крім цього, компанія попросила вилучити з її ліцензії частоту 71,3 МГц у Києві (мережа УР-2). На цій частоті (потужність передавача 15 кВт) КДР ТРК мовила 2 год 36 хв на добу. «На трансляцію сигналу виділяється близько 40% від потреби, тому прийняли таке рішення (відмовитися від мовлення на цій частоті)», - пояснив членам Нацради Олександр Савенко.

    Також КДР ТРК змінила програмну концепцію свого телевізійного мовлення. В основній супутниковій ліцензії (цілодобове мовлення) формат телеканалу змінився з інформаційно-публіцистичного на інформаційно-розважальний з фільмопоказом, обсяги власного виробництва знизилися з 83% до 60%, зменшилася кількість культурно-мистецьких, науково-просвітницьких, розважально-музичних і дитячих програм, натомість додався фільмопоказ і збільшився обсяг інформаційно-публіцистичних програм.

    Окрім переоформлення, Нацрада прийняла три рішення про скасування санкцій, винесених компанії. Як уточнили на брифінгу члени Нацради, загалом у КДР ТРК з 2000 року накопичилося п'ять попереджень. Усі вони зняті 30 березня.

    Як писала ТК, у 2007 році КДР ТРК отримала попередежння за порушення закону про рекламу. У 2009 році Нацрада винесла попередження КДР ТРК за «Блуд» в ефірі.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.