Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    ТРК «Київ» скоротить штат на 25%


    2 марта 2011 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Керівництво ТРК «Київ» повідомило профспілку телеканалу про скорочення понад 100 осіб. Про це «Телекритиці» розповіли джерела у ТРК «Київ».

    Начальник управління преси та інформації Київської міської державної адміністрації (засновник ТРК «Київ») Оксана Збітнєва підтвердила ТК інформацію про скорочення, не уточнюючи його масштабів.

    Вона пояснила скорочення необхідністю оптимізувати штат. Наразі за штатним розкладом у ТРК «Київ» 311 посад. «Оптимізація структури була неминучою, але цього ніхто багато років не робив. Та при поточних рейтингах неможливо утримувати на каналі 300 працівників», - сказала вона.

    За словами пані Збітнєвої, під скорочення потрапляють, зокрема, і вакантні посади.

    За інформацією джерел ТК, ще минулого року в компанії скоротили близько 100 осіб.

    Виконувач обов'язків директора ТРК «Київ» Світлана Криворучко назвала інформацію про звільнення 100-200 осіб «перебільшеними чутками». За її словами, скорочено буде не більше 25% штату, при цьому звільнення не торкнуться журналістського колективу.

    Джерела ТК також повідомляють, що на каналі вже два місяці затримується зарплата і що там уже з'явився новий керівник замість Світлани Криворучко.

    Дані щодо нового керівника Оксана Збітнєва спростувала. На запитання, чи планується зміна керівництва найближчим часом, вона відповіла: «Найближчого тижня - ні».

    Затримку із зарплатою вона пояснила реорганізацією управління, яке перераховує кошти телерадіокомпанії: «Дійсно, затримка по зарплаті була. Це було пов'язано з реорганізацією головного управління зв'язків зі ЗМІ та громадськістю на головне управління преси та інформації. Ми тільки нещодавно отримали всі документи, які дали можливість відкрити рахунки. Вже 2 березня кошти підуть на рахунки підвідомчих підприємств».

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.