Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Viasat надаватиме ексклюзивний доступ до телеканалу «Футбол+»


    2 марта 2011 | Телевидение / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    Viasat надаватиме ексклюзивний  доступ до телеканалу  «Футбол+»2 березня 2011 р. Viasat («ВІЖН ТБ») з березня 2011 р. ексклюзивно надаватиме абонентам супутникового телебачення в Україні доступ до перегляду преміального спортивного телеканалу «Футбол+», який демонструє найкращі зразки світового футболу. Відтепер абоненти Viasat мають можливість дивитися в прямому ефірі ще більше світових чемпіонатів та матчів високого класу з національних першостей Німеччини, Великобританії, Франції, Бразилії та інших країн.

    Преміальний телеканал «Футбол+», повністю присвячений зарубіжному футболу, став доступним для перегляду клієнтами Viasat з 1 березня 2011 р. На сьогодні він представлений у пакеті «Viasat Престижний».

    Окрім трансляції наживо європейських та латиноамериканських чемпіонатів, матчів світових першостей та ігор за участі таких легендарних клубів, як «Манчестер Юнайтед», «Ліверпуль», «Челсі», «Баварія», «Марсель», «Фламенго» та ін., на каналі «Футбол+» планується запуск спеціалізованих програм, присвячених міжнародному футболу.

    «Футбол+» розширив пропозицію спортивного сегменту Viasat, що вже включає канали «Футбол» (який має права на трансляцію в Україні матчів української Прем’єр-ліги, а також англійської Прем’єр-ліги та інших чемпіонатів світового рівня), Eurosport 1, Eurosport 2, та Viasat Sport (один із власних спортивних каналів Viasat), а також «Мисливство та рибальство», «Перший автомобільний», «Драйв».

    Оксана Ферчук, генеральний директор Viasat: «На сьогодні Viasat має найкращу контентну пропозицію з-поміж усіх супутникових операторів в Україні, в тому числі і в спортивному сегменті. Поповнення платформи преміальним телеканалом «Футбол+» розширило нашу спортивну пропозицію: український глядач обирає саме футбол своїм улюбленим видом спорту, і ми раді повністю задовольняти його потреби у перегляді найкращих зразків як вітчизняного, так і зарубіжного футболу».


    «ВІЖН ТБ» (VIASAT)

    Перший ліцензований провайдер платного цифрового супутникового телебачення в Україні, що пропонує послуги під торговою маркою Viasat. Послуга Viasat надається з 1991 року в Швеції, Норвегії, Данії, Фінляндії, Естонії, Латвії та Литві.

    Канали Viasat транслюються в 24 країнах світу. Загальна кількість телеглядачів Viasat у світі становить більш ніж 100 мільйонів людей.

    www.viasat.ua


    Источник: Пресс-служба «ВІЖН ТБ»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.