Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Нацрада переоформила ліцензію ZIK і продовжила – «ТВ-5»


    16 декабря 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 15 грудня переоформила ліцензію на ефірне мовлення на 12 ТВК у Львові ТРК «Міст ТБ» (телеканал ZIK). Це питання регулятор розглядав уже втретє - раніше воно не набирало достатньої кількості голосів або діставало відмову.

    ZIKу дозволили змінити програмну концепцію, а саме формат - з просвітницько-культурологічного з фільмопоказом на інформаційно-просвітницький. При цьому з'явилися інформаційно-аналітичні і публіцистичні програми, але на 1 годину зменшилися - науково-просвітницькі (до 30 хв/добу), зник фільмопоказ.

    За словами членів Нацради, раніше вони не ухвалювали рішення через те, що ZIK уже мовив з новою концепцією, хоча вона не була змінена в ліцензії. Тож від компанії вимагали повернутися до ліцензійних умов, після чого подавати заяву на зміну. За даними контрольно-аналітичного управління Нацради, ZIK привів свою діяльність до умов старої ліцензії.

    Відзначимо, що 15 грудня Нацрада не одразу змогла прийняти позитивне рішення - голосів спершу знову не вистачало (з шести присутніх двоє членів Нацради утрималися), але коли на засідання повернулася Оксана Головатенко, члени регуляторного органу все-таки переоформили ліцензію (п'ятьма голосами).

    «Міст ТБ» (ZIK) володіє ліцензією на 4 години ефірного мовлення на добу (з 04:00 до 06:00 і з 12:00 до 14:00 у будні та з 02:00 до 06:00 у вихідні) на 12 ТВК у Львові, де також мовлять Львівська ОДТРК і комунальна телекомпанія «Львів-ТБ». Як повідомляла ТК, 1 вересня цього року ZIK почав мовлення в ефірі Львівської ОДТРК у прайм-таймі з 21:00 до 24:00.

    На попередньому засіданні, 8 грудня, Нацрада з другої спроби ухвалила рішення про продовження строку дії ліцензії на мовлення на шести каналах у Запоріжжі та області ТОВ «Запорізька незалежна ТРК "ТВ-5"». Присутній представник Нацради в Запорізькій області наголосив, що це «надпотужна компанія», яка охоплює близько 80% області.

    Як повідомляла ТК, 1 грудня рішення про продовження ліцензії ТРК «ТВ-5» не набрало достатньої кількості голосів, і питання перенесли.

    Ліцензія ТРК «ТВ-5», що була продовжена, дає право мовити на шести ефірних каналах: 38 ТВК у смт Чернігівка, 59 ТВК у Бердянську, 58 ТВК у Мелітополі, 24 ТВК у Пологах, 42 ТВК у Комиш-Зорі (усі передавачі - 100 Вт) і 8 ТВК у Запоріжжі (передавач 1 кВт). Також компанія володіє ліцензією на мовлення на 28 ТВК у Запоріжжі (канал «ТВ-5 Спорт»).

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.