Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Нацрада оголосила попередження «Поверхность Спорт-ТВ»


    14 октября 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 13 жовтня оголосила попередження ТОВ «Поверхность Спорт-ТВ» (телеканали «Спорт 1» і «Спорт 2») за результатами позапланової перевірки.

    За словами першого заступника голови Нацради Оксани Головатенко, під час травневої перевірки були виявлені ознаки порушень ст. 6 закону про рекламу (мова реклами) і ст. 48 закону про телебачення і радіомовлення (не надали записи програм, які мають зберігатися протягом двох тижнів). Окрім цього, на «Спорт 1» і «Спорт 2» частина матчів коментуються російською мовою (2 години з 12 годин, які були відмоніторені), а трансляція каналів іде із супутника Hellas Sat 2 замість Eutelsat W4, як вказано в ліцензії.
    Директор «Поверхность Спорт-ТВ» Марія Лисенко у своїх поясненнях сказала, що компанія вже виправила порушення. У відповідь на це члени Нацради зазначили, що 12 жовтня замовили денний моніторинг, який зафіксував ті самі порушення. Моніторинг проводився через кабельні мережі, у яких поширюються «Спорт 1» і «Спорт 2», але «Поверхность Спорт-ТВ» при цьому, за даними Нацради, не має угод з провайдерами програмної послуги.

    Це перше попередження для «Поверхность Спорт-ТВ». Нацрада зобов'язала компанію протягом місяця привести діяльність у відповідність до законодавства й умов чинної ліцензії.

    Нагадаємо, що Нацрада 7 квітня призначила позапланову перевірку «Поверхность Спорт-ТВ» на підставі письмового звернення від Служби безпеки України. Зокрема у листі йшлося про те, що багатоканальна мережа «Поверхность Спорт-ТВ» мовить без ліцензії Національної ради, а також транслює канали, які не входять до складеного Нацрадою переліку мовників, що задовольняють вимоги Конвенції про транскордонне мовлення. Утім, 13 жовтня Нацрада розглянула результати перевірки не багатоканальної мережі «Поверхность Спорт-ТВ», а власних телеканалів компанії - «Спорт 1» і «Спорт 2».

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.