Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Enter Music відкликає позов про скасування результатів січневого конкурсу


    7 октября 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Телеканал Enter Music (ТОВ «Телерадіокомпанія "Музика ТВ"») відкликає позов до Національної ради з питань телебачення і радіомовлення щодо скасування результатів січневого конкурсу на розподіл ефірних частот. Відповідну заяву до суду Enter Music подав сьогодні, 7 жовтня. Про це повідомляє прес-служба групи «Інтер».

    «Відкликання позову мотивовано тим, що аналогічний спір за позовами ТОВ "Телестудія "Служба інформації" (НТН) та ТОВ "Телерадіокомпанія "Кіно ТВ" (Enter Film) судами вже розглянутий і 8 червня Окружний адміністративний суд міста Києва своєю постановою скасував рішення Національної ради від 27 січня про затвердження результатів конкурсу. 30 серпня Київський апеляційний адміністративний суд, розглянувши апеляційні скарги 5-го каналу та ТВі, підтвердив незаконність результатів січневого конкурсу, скасував рішення Національної ради та визнав нечинними видані на підставі незаконних рішень ліцензії 5-го каналу і ТВі», - зазначено у повідомленні Enter Music.

    Як повідомляла ТК, перше судове засідання у справі за позовом Enter Music до Національної ради призначене в Окружному адміністративному суді міста Києва на 8 листопада, 15.30.

    Нагадаємо, Enter Music подав позов з оскарження результатів січневого конкурсу до Київського окружного адміністративного суду (обласного), вказавши своїм місцезнаходженням адресу: Київська обл., смт Баришівка, вул. Радянська, 17-а, хоча телеканал за документами розташований у Києві. Суд виніс ухвалу на забезпечення позову, якою заборонив Нацраді вносити зміни до ліцензій на мовлення компаній, що виграли січневий конкурс. Київський апеляційний адміністративний суд задовольнив апеляційні скарги 5-го каналу, скасував ухвалу і передав справу за підсудністю до Окружного адміністративного суду міста Києва.

    Позов Enter Music був одним з трьох позовів групи «Інтер» про скасування результатів січневого конкурсу. Як писала ТК, подібна справа розглядалася за позовами НТН і Enter Film, і 30 серпня Київський апеляційний адміністративний суд підтвердив рішення першої інстанції про скасування результатів січневого конкурсу та визнання нечинними ліцензії 5-го каналу і додатків до ліцензії ТВі. ТВі уже подав касаційну скаргу на це рішення суду, аналогічно вчинив і канал СТБ.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.