Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    ТВі та 5 канал можуть продовжувати мовлення


    31 августа 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Згідно з рішенням суду від 30 серпня 2010 року телеканали ТВі та „5 канал” позбавлені лише тих аналогових частот, які були отримані на конкурсі, результати якого були оголошені 27 січня ц. р. Тобто телеканали продовжують мовити на частотах, які були виграні на попередніх конкурсах. Реліз з таким роз"ясненням розповсюдила сьогодні Нацрада.

    В релізі йдеться, що після того, як Національна рада офіційно отримає рішення суду, на найближчому засіданні будуть внесені відповідні зміни до їхніх існуючих ліцензій на аналогове мовлення. Крім того, обидва канали мають ліцензії на супутникове мовлення та мовлять у кабельних мережах.

    Національна рада також закликає учасників судового процесу зачекати оголошення повного тексту рішення суду, яке заплановано на 3 вересня, і не робити передчасних висновків.

    Нагадаємо, 30 серпня Київський апеляційний адміністративний суд у «частотній справі» за апеляціями ТВі та 5 каналу, підтвердив неправомірність рішення Нацради від 27 січня 2009 року про надання телеканалам частот на мовлення та скасував його.

    Як повідомляв «МедіаБізнес», апеляційні скарги «5 каналу» і телеканалу «ТВі» стосувалися постанови від 08.06.2010 р. у справі за позовом ТОВ «Телестудія «Служба інформації» (НТН) та ТОВ «ТРК «Кіно-ТВ» (Enter Film), які входять в UA Inter Media Group, до Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення про відміну рішень щодо розподілу частот та анулювання ліцензій на мовлення від 27.01.2010 р.

    Тоді, 8 червня, Окружний адміністративний суд Києва задовольнив вимоги групи телеканалів «Інтер» і оскаржив рішення Нацради від 27 січня минулого року про виділення ТВі та 5 каналу частот на мовлення. ТВі та 5 канал оскаржили це судове рішення.

    Вчора ж, 30 серпня, Нацрада заявила про готовність провести повторний конукурс на розподіл частот.

    Источник: МедиаБизнес
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.