Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Львівським абонентам послуги «Воля Преміум ТВ» тепер доступні канали «РТР-Планета» та «Моя Планета»


    1 июля 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    1 липня. Львів. Компанія ВОЛЯ із 1 липня додає у Львові у цифровий базовий пакет «Україна і світ» два російських канали — інформаційний «РТР-Планета» (частота 442 МГц) та пізнавальний «Моя Планета» (частота 378 МГц).


    «РТР-Планета» — це міжнародна версія популярного телеканалу «Россия». Його візитною карткою є «Вести», які можна сміливо назвати головною інформаційною програмою Росії. Важливе місце в мовленні телеканалу посідають публіцистичні програми і ток-шоу. Особливо популярні серед глядачів ігрові та розважальні передачі: «Городок», «Аншлаг», «Сам себе режиссер». Їх знають і дивляться люди різного віку та вподобань.


    «Моя Планета» — російський цілодобовий пізнавальний канал про подорожі, науку, історію і людей. Телеканал має в розпорядженні власну виробничу базу, систему професійних закупівель контенту, службу дистрибуції й маркетингу, а також велику бібліотеку програм. Одночасно в експедиції по різних куточках світу роз’їжджаються 12 знімальних груп. 720 годин оригінального телевізійного матеріалу на рік — це у півтора рази більше, ніж у найбільших аналогічних зарубіжних каналів цієї тематики. Понад 150 осіб щодня працюють для того, щоб глядачі дивилися цікаве, пізнавальне і сучасне телебачення.

    Промо-перегляд каналу «Моя Планета» у базовому пакеті до 31 липня 2010 року. Далі, з 1 серпня, цей канал буде перенесено до розширеного пакету «Всесвіт».

    Для коректного відображення назв нових телеканалів виконайте, будь ласка, їх пошук на відповідній частоті або повністю оновить перелік телеканалів у Вашому ТВ-тюнері. Можна скористатися і такою функцією ТВ-тюнера, як перейменування каналів.

    Источник: volia
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.