Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    23 червня 2010 року з 11.00 до 13.00 відбудеться «круглий» стіл «Обрання членів Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення. Про що каже закон».


    22 июня 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    23 червня 2010 року з  11.00 до 13.00 відбудеться  «круглий» стіл  «Обрання членів  Національної ради  України з питань  телебачення і  радіомовлення. Про  що каже закон».Організатор - Східноєвропейський інститут проблем медіа.

    Мета: Обговорення законодавчих вимог до процедури обрання парламентом членів Національної ради.

    Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення є конституційним галузевим органом, який має надзвичайно високий рівень незалежності, яка має забезпечувати його неупередженість. Президент та Верховна рада, яким підзвітний цей орган, формально можуть вплинути на його діяльність лише призначаючи новий склад членів.

    Наразі триває обрання членів Національної ради від парламенту. Порядок висунення та розгляду кандидатів, передбачений законом, є достатньо складним та викликає багато запитань як у самих народних депутатів, так і у експертів, що слідкують за демократичністю та прозорістю процедур. Саме це призвело до складних та неоднозначних дискусій під час розгляду кандидатур у члени Національної ради парламентським комітетом з питань свободи слова та інформації 16 та17 червня.

    Діяльність попередніх складів Національної ради викликала численні зауваження протягом всіх років її повноважень. Особливо медіа експертів, представників телерадіоорганізацій та громадськість турбували низький професійний рівень більшості членів ради, відсутність належного досвіду роботи у сфері телерадіомовлення та непрозорість процедури їх призначення.

    Чи вдасться уникнути такої ситуації завдяки зваженому підходу до обрання нових членів? Якими є вимоги закону до кандидатів у члени Національної ради та яку процедуру передбачено для їх відбору? Які є вимоги до організацій, що мають право висувати кандидатів? Якими повноваженнями наділений профільний комітет Верховної ради України та чи може від проводити попередній відбір кандидатів? Відповіді на ці та інші запитання шукатимуть учасники «круглого» столу.

    До участі в дискусії запрошено членів Комітету Верховної ради України з питань свободи слова та інформації, провідних медіа юристів та експертів, кандидатів у члени Національної ради України з питань свободи слова та інформації та інші зацікавлені сторони.

    Місце проведення: конференц-зал «Кришталевий» готелю «Київ», вул. Грушевського, 26/1


    Довідка про ІТК:

    Індустріальний Телевізійний Комітет
    – це професійне галузеве об’єднання провідних телеканалів, медійних агенцій та рекламодавців, що представляє інтереси телевізійної галузі України та дбає про захист своїх членів.

    ІТК об’єднує найбільші загальнонаціональні телеканали країни: Інтер, 1+1, Новий, ICTV, СТБ, канал «Україна», ТЕТ НТН, М1, М2, ТОНІС, К1. Разом це більше 72% національної глядацької уваги. Також членами асоціації є рекламні агенції Publicis Groupe Media, MediaDirection, ADV Group та FCB MA, а також телевізійні рекламодавці: українські представництва Coca-Cola, Unilever та Procter&Gamble в Україні.

    Основною метою ІТК є сприяння розвитку телевізійної галузі в Україні. Ключовими стратегіями розвитку ІТК є дослідження телевізійної аудиторії, розвиток телевізійної галузі та саморегулювання індустрії. Детальніше на сайті http://itk.org.ua/


    Источник: Прес-служба Індустріального Телевізійного Комітету
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.