Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Роман Чайка готує новий проект для 5-го каналу


    12 июня 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    5 канал не збирається зникати з ефіру, впевнений телеведучий Роман Чайка. Як він розповів ТК, менеджмент 5 каналу запропонував йому готувати на початок нового сезону новий проект.

    «Формат «5 копійок» три рази трансформувався і працював в ефірі 6 з половиною років, зараз мені самому хочеться чогось свіжого. Зараз у мене є декілька ідей, ми будемо їх обговорювати на каналі, враховуючи його фінансові можливості. До речі, наскільки мені відомо, тривають переговори й щодо виходу на 5 каналі у новому сезоні «Я так думаю з Ганною Безулик», - сказав він.

    Тимчасом щоденна вечірня програма у прямому ефірі «Новий час», де Роман Чайка є головним редактором та одним з ведучих, продовжуватиме виходити протягом усього літа. З нового сезону, каже Роман, команда проекту хотіла б підсилити аналітичний пул експертів у програмі.

    Нагадаємо, 11 червня в програмі «Шустер live» на ТРК «Україна» журналісту та ведучому 5 каналу Романові Чайці так і не надали слова. У студії тривало обговорення рішення Окружного адміністративного суду міста Києва у справі «група «Інтер» vs Нацрада», в якій втратили виграні на конкурсі 27 січня частоти 5 канал і ТВі.

    «Не думаю, що був якийсь злий умисел у тому, що мені не дали слова, хоч я від самого початку ефіру тягнув руку, бо мені було що сказати голові СБУ Валерію Хорошковському», - каже Роман.

    На його думку, Валерій Хорошковський має подати у відставку з посади голови СБУ та члена Вищої ради юстиції.

    «На мою думку, Хорошковський бавився у піар-кампанію. Складалося враження, що він вже кандидує на президента, а всі решта мають йому підігравати або бути мовчазними статистами. Що я хотів запропонувати та чому я туди прийшов - щоб Хорошковський у прямому ефірі не бавився у гру «продам - не продам», а, визнавши факт політичної корупції, подав у відставку. Він має подати у відставку з посад голови СБУ та члена Вищої ради юстиції, бо це несумісне із позицією топ-менеджеру загальнонаціонального телеканалу», - сказав Роман.

    Телеведучий 5 каналу скептично сприйняв обіцянку Валерія Хорошковського захищати 5 канал і ТВі. З його точки зору, «це був цинізм та класична риторика в стилі Путіна, який нещодавно пояснював Юрію Шевчуку, що він є найпершим демократом у Росії і готовий відстоювати права людей на демонстрації. В тому ж стилі міністр Могильов пояснює, що протести можуть бути, але тільки, якщо вони нікому не заважатимуть».

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.