Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Оператори кабельного телебачення звинуватили «Волю-кабель» у монополізмі


    10 июня 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Оператори кабельного телебачення звинуватили «Волю» в монополізмі. Про це вони заявили у своєму відкритому листі.

    «В Україні за останні роки сформувався один з найбільших у Європі монополістів, який, вільно керуючи ринком кабельного телебачення, у тому числі з використанням обмежуючих конкуренцію неправомірних дій, штучно створює умови для підвищення цін на послуги і отримання надприбутків іноземною компанією «Воля-кабель», власником якої є американська компанія SigmaBleyzer («Воля»). Така діяльність в умовах тяжкої кризи може завдати шкоди громадянам та державі», – йдеться у листі.

    Оператори заявляють, що ініціатива Телекомунікаційної палати України(ТПУ), яка запропонувала взяти на себе проведення моніторингу та аудиту всіх провайдерів програмної послуги призведе до тиску на операторів.

    «ТПУ насправді є однією із структур «Волі», – йдеться в заяві операторів, – Проведення аудиту і моніторингу конкурентів через ТПУ дозволить «Волі» отримувати конфіденційну комерційну інформацію, що є незаконним і передбачає кримінальну відповідальність».

    Оператори звернулись до керівників держави та депутатів ВР із проханням захисти їх. І попросили прийняти відповідні рішення щодо виконання Антимонопольним Комітетом України Рішення №06-39/6-228 та інших існуючих антимонопольних обмежень в галузі телебачення.
    Також оператори просять нардепів розробити зміни та доповнення до законодавства України, що стримали б подальшу монополізацію ринку кабельного телебачення та телекомунікацій України.

    Лист підписали: Голова Координаційної Ради операторів кабельного телебачення України, Президент Західно-Української Гільдії операторів кабельного телебачення, Генеральний директор Всеукраїнської асоціації операторів кабельного телебачення та телеінформаційних мереж, Голова Кримської республіканської Асоціації «Телерадиовещатель», Голова Луганської Асоціації кабельного телебачення, Генеральний директор Спілки кабельного телебачення України, Президент Асоціації операторів телекомунікацій Одеси та Одеської області, Президент Асоціації «Укртелемережа», оператори кабельного телебачення, провайдери програмної послуги та інші представники ринку кабельного телебачення України.


    Источник: МедиаБизнес
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.