Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    20 травня 2010 року відбудеться прес-конференція представників неурядових медіа організацій, щодо висунення кандидатур на посади членів НАЦРАДИ


    20 мая 2010 | Телевидение / Телекоммуникации / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    20 травня 2010 року відбудеться прес-конференція представників неурядових медіа організацій, щодо висунення кандидатур на посади членів НАЦРАДИ20 травня 2010 року відбудеться прес-конференція представників неурядових медіа організацій, щодо висунення кандидатур на посади членів Національної Ради України з питань телебачення та радіомовлення.

    Як відомо, 13 травня Верховна Рада України ухвалила рішення про відставку 4-х членів Національної Ради України з питань телебачення та радіомовлення.

    Відповідно до Закону України «Про Національну раду України з питань телебачення та радіомовлення», подання кандидатур на посаду члена Національної ради можуть робити всеукраїнські об'єднання громадян у галузі діяльності засобів масової інформації.

    На прес-конференції організованій Незалежною Асоціацією телерадіоМовників (НАМ) та Індустріальним Телевізійним Комітетом (ІТК), що відбудеться 20 травня 2010 року о 10:00 у приміщенні Інформаційного агентства Інтер медіа консалтинг, за адресою м. Київ, вул. Б. Хмельницького, 17/52-а, представники медіа організацій представлять вимоги до майбутніх членів Національної Ради України з питань телебачення та радіомовлення, а також оголосять кандидатури та критерії їх відбору.

    Оголошені на прес-конференції кандидати від громадських організацій будуть претендувати на участь у конкурсі на заміщення посад членів Національної Ради України з питань телебачення та радіомовлення.

    Учасники прес-конференції:

    - Тетяна Лебедєва – член правління Незалежної Асоціації телерадіоМовників (НАМ),

    - Катерина М’ясникова - виконавчий директор Незалежної Асоціації телерадіоМовників (НАМ),

    - Катерина Котенко - виконавчий директор Індустріального Телевізійного Комітету (ІТК).

    Організатори прес-конференції Незалежна Асоціація телерадіоМовників (НАМ) та Індустріальний Телевізійний Комітет (ІТК).

    Акредитація журналістів обов’язкова.

    Контактна особа:

    Надія Крохмальна, Керівник прес-центру Незалежна Асоціація телерадіоМовників (НАМ)

    Тел: +38 (067) 407 09 42, +38 (097) 162 24 40, e_mail: pr@nam.org.ua,
    www.nam.org.ua


    Довідка про ІТК:

    Індустріальний Телевізійний Комітет
    – це професійне галузеве об’єднання провідних телеканалів, медійних агенцій та рекламодавців, що представляє інтереси телевізійної галузі України та дбає про захист своїх членів.

    ІТК об’єднує найбільші загальнонаціональні телеканали країни: Інтер, 1+1, Новий, ICTV, СТБ, канал «Україна», ТЕТ НТН, М1, М2, ТОНІС, К1. Разом це більше 72% національної глядацької уваги. Також членами асоціації є рекламні агенції Publicis Groupe Media, MediaDirection, ADV Group та FCB MA, а також телевізійні рекламодавці: українські представництва Coca-Cola, Unilever та Procter&Gamble в Україні.

    Основною метою ІТК є сприяння розвитку телевізійної галузі в Україні. Ключовими стратегіями розвитку ІТК є дослідження телевізійної аудиторії, розвиток телевізійної галузі та саморегулювання індустрії. Детальніше на сайті http://itk.org.ua/


    Індустріальний Телевізійний Комітет

    Источник: Прес-служба Індустріального Телевізійного Комітету
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.