Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «РТР-Планета», TVCi і «Теле 9» включені до списку адаптованих каналів


    21 апреля 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 21 квітня ухвалила рішення про доповнення до Переліку програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і ретрансляція яких на території України не обмежується згідно з ч. 1 ст. 42 закону «Про телебачення і радіомовлення».

    Відтак, до так званого списку адаптованих каналів долучені три мовники: «РТР-Планета» (міжнародна версія російського державного телеканалу «Росія»), TVCi (міжнародна версія російського телеканалу «ТВ-Центр») і «Теле 9» (мовник з російською реєстрацію, але ізраїльським конвентом: новини Ізраїлю та близького сходу). Як наголосив голова Нацради Володимир Манжосов, щодо останнього телеканалу навіть є рекомендаційний лист від Посольства України в Ізраїлі.

    За словами першого заступника голови Нацради Оксани Головатенко, цих трьох мовників промоніторила контрольно-аналітична служба регуляторного органу і в неї не виникло зауважень.

    Телеканал «Беларусь ТВ», який згідно з проектом рішення також мав потрапити до списку адаптованих, Нацрада поки не долучила, оскільки виявлені проблеми в угодах, які найближчим часом мають бути вирішені.

    Таким чином, станом на 21 квітня Перелік іноземних програм, ретрансляція яких не обмежується, містить 112 телеканалів.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.