Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Суддя відмовився переносити справу групи «Інтер» проти Понеділка з Лебедєвою з обласного суду


    16 апреля 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Київський окружний адміністративний суд (обласний), що розглядає справу ТОВ «ТРК "Музика ТВ"» проти членів Нацради Віктора Понеділка та Тетяни Лебедєвої, відмовив Вікторові Понеділку в задоволенні клопотання про перенесення справи до Окружного адміністративного суду міста Києва.

    Нагадаємо, у суді ТРК «Музика ТВ» (телеканал Enter Music з групи «Інтер») вимагає припинити повноваження членів Нацради Понеділка і Лебедєвої, а також визнати неправомірними їх дії після терміну завершення каденції. Позов подано до обласного суду, оскільки позивач вказав своєю адресою смт Баришівка, вул. Радянська, 17-а. За словами Віктора Понеділка, це не відповідає дійсності.

    «Я просив задовольнити моє прохання. Спочатку - щоб "Музика ТВ" уточнила, де вони знаходяться: чи по вулиці Дмитрівський, 30 у Києві, як зазначено в Державному реєстрі, чи в Баришівці та підтвердили це документально. Якщо не в Баришівці, то цю справу мав розглядати не Київський окружний, а міський суд», - уточнив він причини свого клопотання.

    «Суддя відмовив у клопотанні, не призначив наступної дати проведення судового засідання, а рекомендував звертатися одразу з апеляційною скаргою до апеляційного суду. Як на мене він знайшов дуже гарну процедурну шпариночку і скористався нею, аби звільнити себе від цієї халепи», - прокоментував ТК відмову суду Віктор Понеділко.

    Віктор Понеділко запевнив, що обов'язково подаватиме апеляційну скаргу на відмову в клопотанні. «Я буду апелювати, захищаючи не себе», - сказав він.

    За його словами, з лютого 2008 року, коли спливли повноваження Тетяни Лебедєвої (у Віктора Понеділка вони спливли ще раніше - у липні 2007 року) відбулося чотири конкурси, 90% переможців яких мусять віддати свої ліцензії, якщо будуть задоволені позовні вимоги «Музика ТВ». «Наприклад, компанія "Галичина" ніколи не мала мережі - отримала. А за "Галчину" голосували шість людей, у тому числі Понеділко і Лебедєва. Якщо забрати ці два голоси, то залишається чотири - переможця немає, треба віддавати ліцензію», - пояснив він.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.